Nedräkningen har börjat...

Hej alla vänner hoppas er helg är o har varit lugn o fin.

Här har lite saker blivit gjorda, som jag känner behövs, och som gör, att jag inte behöver fixa det på några veckor.

Altså har dem små vackra pudlarna vi har blivit badade idag, och det gick väldigt bra, för jag hade gruvat mig, för att göra det just nu, men allt gick över förväntan.

Nu har jag börjat nedräkningen som jag skriver i rubriken, och altså är det inte långt tid kvar innan jag ska genomgå min hemska operation, som jag inte vill, men som blivit ett måste i mitt liv.

Har även denna vecka haft jobbigt med mail från en före detta vän på fb, som jag tog bort i början av december, för jag kände inte längre att vi hade nåt att ge varandra, och så ska man inte behöva ha det anser jag.

Detta medförde en massa konstiga mail, där jag uppmanades, att ta upp blockeringen, som jag då absolut aldrig kommer att göra.

Nu tänker ni säkert, att man kan ge en person en chans till, men det har jag gjort, och tyvärr ledde den ingen vart, utan jag kände mig fortfarande frustrerad, och inte bekväm med denna vän.

Hade hoppas på respekt, men tyvärr fick jag enbart en massa mail, som tyvärr inte alls var trevliga.

Varför kan man inte bara visa respekt, och förstå att alla kan inte gilla alla.

Denna vän har jag haft i många år, och hon fanns en gång för mig när jag mådde skit, men tyvärr fick jag också påminnelser hela tiden om då o att hon fanns, och det tycker jag är lågt.

Nåt jag däremot inte fattar, eller fattar är, att denna människa trots min blockering lvt precis vad jag skriver till mina vänner, och tyvärr tror jag någon skvallertant roat sig med, att ge ut min info, och det är mycket lågt gjort.

Har jag valt bort en vän, så är det mitt beslut, och då ska jag också känna mig bekväm på min facebook.
Oki nu får jag hjälp kolla genom fb, för att detta inte ska upprepas, men vill också, och hoppas också, att den som är så låg så den lämnar ut info om mig, som jag inte själv vill skriva till personen om, också slutar med dessa fasoner.

Det är inte vuxet beteende att göra så, o jag hoppas ni alla är rädda om ert privatliv, och då kan ni tänka om ni själva skulle vilja få info utlämnad av någon ni inte vill ge den till själv.

Tror dessutom att ronja är på gång med sitt löp inom någon vecka, för hon har börjat kissa mer än en gång när hon går ut.

Ja då ska jag ta min hemska oro, rädsla, och skräck o gå vidare med denna dag, men nu är det inte lång tid kvar, och jag hoppas mina äkta vänner tänker på mig i denna jobbiga stund, för det skulle jag ha gjort.
Kan gå genom eld, för mina äkta vänner, så varför ha skräp i livet, om man inte behöver.

Love rose

Operationen ett faktum...

Japp som rubriken säger, så har jag nu via telefonen fått samtalet jag både fruktade, och väntade på.

I nov lämnade jag in mitt brev till läkaren, och ville ha en tid för samtal ang min hemska värk i ögonen.
fick de samtalet den 6 december, och tyckte både det var givande, och mycket tillmötesgående.
Den 15 dec träffade jag narkosläkaren o även där blev jag fint bemött, o blev accepterad för den jag är och min rädsla, och ångest inför detta.

I slutet av dec tog jag ekg, testade blodtrycket, o lite annat, och den 29 var det provtagning.

När nyåret var slut började jag svettas, och känna paniken inom mig eftersom det sades den 19 dec att op skulle ske inom 30 dagar och efter alla helgerna.
Altså fick jag all orsak att börja bygga upp min inre oro, och stress.
Jag lovar jag har varit och är en självplågare, som jag inte är stolt över, att vara, men nu fick jag den slutgilltiga tiden för min operation.

Kändes som ett knytnävsslag i magen när dem ringde mig, och berättade vilken dag, och tid.

Hade en helvetisk timme, och då pratade jag självklart först med min Micke, som lyssnade och fanns för mig.
Ringde sedan min leds, som har varit med mig på hela denna resa, och stöttat, lyssnat, pratat ja allt har hon gjort för att ge mig styrkan till detta.

Efter ett par timmar eller kanske en timme kändes allt lite lättare, och jag är fast besluten, att genomföra detta, och jag hoppas min dumma hjärna ska kunna hantera mig, och att jag själv kan bygga upp styrkan, inse fakta, förstå, att allt kan bara bli bättre, så kanske även darriga jag kan få ett bättre liv.

Uppförsbacken är jättehög, men har nog gått halva vägen nu, och har det tyngsta kvar, men troligen ändå det bästa som resultat.

Hoppas jag inte tråkat ut er nu, men detta känns bra, att få skriva ner, och även det är en typ av bearbetning från mig.

altså denna vecka laddar jag mina batterier, sover, läser, bara gör det som inte tar all kraft ur mig, utan ger mig styrkan, som jag väntar på o hoppas ska innfinna sig även hos mig.

Allt annat är bra här annars, och sedan blir det att se fram emot ev en parning på älskade lilla Ronja.

Skänker också en tanke idag till min mor som också ska ta ett beslut som är tungt idag, men jag hoppas även hon får må bättre.
Älskar dig mamma.

Love Rose

Söndag 22 januari...

Hej igen tänkte uppdatera lite här på bloggen.
Har varit en frustrerande vecka.
Började med att min tid för linsbyte blev inställd, och jag fick ingen ny tid heller, så blev jobbigt hantera det då mina ögon ville ha nya linser, för dem var kladdiga, och jag hade haft linserna dem 21 dagar jag ska ha dem innan byte.

I torsdag ringde dem o jag fick äntligen en tid på fredagen, och blev så glad, för det.
Eftersom tiden var på fredag em, så mötte Micke mig utanför sjukhuset då han slutade jobba, så jag behövde inte utnyttja leds denna gång.

Jag försökte också få lite hum om när min op kan tänkas bli, men det jag fick veta var, att jag stod på en väntelista, och att det blir en torsdag.
Idag känns det som om jag kunnat göra op nu nu direkt, för värken är enorm, och jag testar ta en Alvedon även idag, för ibland kan det trubba av den värsta smärtan, men ändå är det hopplöst jobbig värk.

Veckan har varit ganska kall, men även någon plusgrad, så det hoppar och far, och blir inte någon direkt vinter här i Gävle.
Snön är knappt så den täcker marken, men okej för min del så får det gärna vara så, men tänker på alla barn, som kanske inte kan göra sina aktiviteter som kräver snö.

Denna vecka ser lugn ut ännu, men min mor ska till sjukhus på besök på tisdag så jag hoppas det ska gå fint för henne också.

Hundarna mår fint, lever rövare, så fort dem kan, eller rättare sagt så fort ronja får fart på Tummen.

Om ca en månad så ska vår prinsessa löpa, och jag har ännu inte bestämt hane, men har fin hjälp omkring mig, så det ska säkert lösa sig också.

Funderar också på en sak.
Det är inte många år sedan en man sa att man visar för lite sport på tvn, och att dem borde tänka på dem sportintresserade också, men nu har dem banne mig rättat till det, för är sport sport hela helger från em till kvällen, och det skidor, handboll, skytte ja allt.

Nu dags för en dusch, o sedan tänka över vad vi ska äta idag, och igår åt vi en Västerbottenpaj, men aldrig mer, för vi är så däckade i våra magar idag.
Gott ja jättegott, men nu vill jag inte känna lukten av ost, då blir det kaos i mig.

Önskar er en fin söndag och en fin ny start på denna vecka.
Love Rose

18 januari...

Hej igen några rader om livet, och allt omkring igen då.

I måndags blev jag mäkta förvånad när det ringer i telefonen på em, och det är ögon som ringer, och hjärtat mitt flög upp i halsgropen, men när damen sa sitt namn så åkte hjärtat ner en bit igen, för hon ville ta bort min tid tisdag 14,00 då jag skulle ha varit dit för byte av mina linser jag har pga skavningar utanpå mina ögon, så dem kallas för bandagelinser.
Hon sa att det var så mycket folk sjuka på ögonmottagningen, så dem kunde inte ta emot mig.
Blev väldigt brydd då hon dessutom sa, att den som böt linser på mig för 21 dagar sedan sa jag kunde gå med dem lite till.

Nu hör det till saken, att enligt läkares order, så  ska dem bytas efter 21 dar, eftersom jag lätt får infektioner i ögonen annars.
Jag påpekade även detta, o då sa hon att hon skulle återkomma med ny tid.

Hur kan man göra så det tar 5 minuter byta linser på mig, men däremot så hjälper det mig, att inte få ont även på utsidan av ögonen, och det borde väl räcka med den hemska värken jag går med dygnet runt redan.

Idag onsdag har ännu inte fått besked över vilken dag, och tid jag ska komma dit, så värdet känns lågt nu, när man inte ens får sina ordinarie byten, för att lindra mina plågor.

Vården vad är det?
Är det nåt, som funkar endast när man är frisk, och ingen vård behöver, eller lär man vara frisk, för att orka med dessa idiotier.
Jag kan förstå att personalen kan vara sjuka, men inte förstå att inte ett byte som tar 5 minuter inte går att få in mellan allt annat.

Fryser dessutom i vår lägenhet, så man skulle behöva ha helly hansen på sig o ovanpå det en päls.

Ska man trots strumpor o inneskor ha iskalla fötter eller??????

Har påpekat detta i 5 år nu, men ändå är det inga fel på värmen, för dem kommer hit med termometern i högsta hugg, med jackan på, och mäter i midjehöjd, o mitt i rummet, o hur i helsefyr ska man då få rätt grader.
Fönstren är dragiga men de är inte heller nåt fel, en spricka i ytterfönstret på köket, men inget man märker av inne, minst 1dm tegel borta runt kök, o sovrum på utsidan, men nej då det är luftfickor som ska vara där.
Konstigt för vi kan sätta handen där, o känna isoleringen som är innaför.

Vad göra åt detta ska man behöva flytta när allt känns så fint här, och allt funkar så bra för mig.

Ja det är frågan, och tyvärr tänker man inte på detta när våren, och sommarvärmen kommer.

Nu önskar jag er alla en underbar onsdag love Rose

16 januari 2012...

God middag måndag o redan 16 januari inte klokt så tiden rusar på.

Här har vi plus idag droppar från taken, o väldigt grått och trist ute.

Måndag är tyvärr en av dem värsta dagarna på en vecka, för mig, för jag tycker det är en lång dag, och mycket lång tid kvar till helgen kommer igen.

Har varit en lugn helg med massor av sport på tv, som vi naturligtvis har kollat då eftersom mannen i mitt liv är så intresserad.

Vi har även badat pudlar i lördag, eller rättare sagt jag har gjort det, och dem blev så vackra, och mycket fina.

Vi har även tagit bilder, men pga att jag inte kan lägga in bilderna på datorn, och Micke är noll intresserad av data, så får dem komma in på hemsidan då vi har hjälp, med, att få ut dem där.

Idag håller dem på sätter upp ny belysning i trapphuset, efter att rusten nu blivit färdig.

Idag blir det nog lyxigt med hämtmat, så skönt slippa en dag.

Igår gjorde jag gratäng o biff, men nåt var fel för min mage, för jag blev så dålig igår på em, och även kvällen.

Hundarna mår fint, och nu har vi kanske inte mer än 4 eller 5 veckor kvar innan Ronja ska löpa igen.
Börjar känna mig lite stressad då val av hane inte är bestämd.

Ska bli trevligt om vi får små valptassar som trippar runt här igen under våren.

Hoppas ni alla får en fin dag, och att ni vårdar dagen ni fått, för varje dag är unik, och bara din, om du vill vårda den.

Fredagen den 13....

Japp då sitter man här igen skriver ner sina tankar, och funderingar.
Undrar om denna dag fredagen den 13 januari är en svart dag, eller inte.

Kan inte låta bli, att känna av denna dag, då jag är skrockfull, men inte så allvarligt, men idag känner jag mig fruktansvärt orolig i kroppen.

Var redan en jobbig dag när jag vaknade i morse, för här kom Äggkungen vid 8 med potatis, och ägg, så fick vakna ganska häftigt med skäll, och hundarna skulle naturligtvis berätta, att folk var, och ringde på vår dörr.

Sedan har min dag varit hemskt jobbig, och jag är darrig i hela kroppen, skakar, och känns, som om hjärtat inte sitter inne i min kropp längre.

Ja nu har jag i alla fall skalat potatis, o förberett köttfärsen, så lutar åt hemgjord mos, och köttbullar idag.

Här i Gävle har vi ca 1 minus idag, och solen skiner, men tyvärr inte ända in i mig då.

Då har åter en vecka gått, och jag vet inte något mer än jag gjorde, för en vecka sedan hur närmaste framtiden ser ut.

Har inte långt kvar nu till en parning på tösen vår, och det kommer, att bli så trevligt, om allt går vägen, och små snuttar föds här hemma i april.

Kanske är det just det jag behöver, för att kunna se framåt just nu.

Skickar också en tanke till en vän, som efter sin op i dec nu börjar känna, att allt har gett resultat, och att allt slit ändå har gett mer än väntat på denna korta tid.
Keep on fighting.


Har fortfarande funderingar över livets regler, vänners vara, eller inte vara.
Hur ska man veta, att just den vännen är bra, och att en annan stjäl energin hos mig.
Detta är inte lätt alls, och livet är som ett spel, och för att vinna lär man våga satsa, för så känns det.
Orkar bara inte gå på fler nitar nu, för någon gång lär min tid också vara värdefull, och vännerna omkring uppskatta mig, för den jag är, och inte att jag är någon man ringer, som bara ska lyssna, och lyssna utan gensvar den dagen jag också behöver prata.

Nog om allt detta nu.
Vill önska er alla en fin fredag, och helg.


Så fort livet kan dras bort...

Idag vill jag skänka en speciell tanke till en vän, som har en dotter, som har en 10 årig son, som igår förlorade sin pappa.
Hur hemskt kan detta vara, och hur ska en 10 årig kille förstå, och dessutom kunna få svaren, som han kan hantera.
Nu gäller det att det finns bra människor omkring denna lilla kille, och jag har turen veta, att han har massor med kärlek o folk omkring sig, som han kan luta sig mot, och ställa alla frågor, som naturligvis dyker upp i en sådan här händelse.
Känner så mycket med er, och hoppas ni alla kan hjälpas åt i denna svåra stund.
Kramar i massor från mig, som bara kan finnas, men kanske är det en liten tröst ändå med min starka empati.

Annars är allt som vanligt här i familjen, och vi går och funderar över hane till vår Ronja som löper inom ca en månad.
Har funderingar på en svart fin dvärghane, som vi tycker är jättetrevlig, och har ett underbart utseende, och psyke, samt fantastisk pälskvalitet.

Hoppas hoppas, för den vi hade tänkt oss har vi inget hört ifrån, men detta är fortfarande en öppen fråga, om någon mer kommer in i bilden, så blir det ett moget övervägande.

För oss är psyket väldigt viktigt, för man ska leva med sin lilla hund i så många år, och då är psyket fruktansvärt viktigt.
Exteriört är inte heller en nackdel, om det är fint, och bra.

Annars är denna dag inte så upplyftande direkt, för plus ute, droppar från taken, och regnade i morse.
Vinter vad  är det för nåt kan man undra, för den kommer och går hela tiden, men jag önskar att det var lite mer snö, och några minus med solsken, för då mår vi säkert mycket bättre, som människor.

Har även idag haft funderingar över vänner, och hur mycket man ska ta från en vän, eller rättare sagt hur mycket ska man acceptera från någon, som anser sig vara ens vän, men aldrig skulle komma på tanken, att höra hur vi mår i vår familj, eller bara ställa frågan någon gång då o då.

Jag tycker en vänskap ska vara en rellation från 2 håll, och inte en monolog, för det kan jag i alla fall vara utan.

Vänner växer inte på trän, och man lär förtjäna en vän, för att det ska funka, men även tvärtom borde gälla.

Nu är åter igen snart en vecka förbi, o helgen står för dörren, men jag tycker tiden rusar iväg, och visst då är våren snart här, men även en fin vår, och sommar beror på vinterns klimat.

Har tvättat lite idag men snart matdags igen.

Önskar er en fin dag o helg kramen

10 januari...

Hej alla fina vänner o bloggläsare.

Idag har vi ca 3 minus lite snö kom igårkväll, men annars har solen skinit här idag så vackert.

Vaknade trött, och inatt var jag säkert vaken 4 gånger så sömnen blev lite rubbad, och det kändes i morse.
Dessutom rinner näsan så läckert idag, så diabetessköterskan ville inte se mig på sjukhuset idag, och det får man väl förstå.

Har inte heller hört nåt ang op ännu, så inte vet jag, och tyvärr så ringer jag inte själv o kollar, men ska byta linser nästa vecka, så får se om jag får veta något då.

Nu dags för mat, för mannen i mitt liv är snart på ingång.

Önskar er en fin dag med sol, o vit snö som gnistrar fint i solen.

Citat:
Behandla andra, som du själv vill bli behandlad.

Söndag 8 jan...

God middag vänner hoppas er söndag börjat bra, och att ni får en fin dag.
Här i gävle har vi 3 minus, men ingen mer snö har kommit.
Ganska skönt ändå, att vi inte har drivor, att pulsa runt i.

Dagen har börjat helt okej, men måste ha ätit nåt galet igår, och har mina misstankar vad, för denna natt o halva kvällen igår har min mage verkligen berättat, att jag ätit nåt väldigt fel.
Chokladpudding, och grädde hur låter det?

Gott tycker ni säkert, men tror nog, att det var boven i min mage igårkväll.

Okej fick njuta så  länge det varade ändå.

Idag har vi tagit det lugnt, och herrn i huset kollar skidor, så ovanligt?????

Jag har duschat nu, och nåt, som alltid slår mig, är, att det är äckligt, och jobbigt med ett långt, blött, o droppande hår, men vill man vara fin så får man lida??????

Inlägget igår var ett, som jag skrev när jag satt i mycket tankar ang vänskap, rellationer, vänner, och mycket omkring.

Har ofta funderat över varför man alltid finns åt ena hållet, men väldigt sällan får något tillbaka i livet.

Kanske man borde ha utbildat sig till hjärnskrynklare, för då hade jag nog varit en riktigt bra psykolog, för som det verkar, så borde en psykolog själv ha varit med om lite, och inte bara läst sig till sin utbildning.

Vill också gratta gänget i Delsbo, som igår fick 4 underbara mopsvalpar, och alla små flickor.

Så mysigt med små valptassar, som trippar runt i huset om ca 5v.

Oj då kommer jag direkt till tanken kull, och ja det är, som jag skriver, för i februari ska vår prinsessa Ronja åter ha ett löp, och då funderar jag på, att para henne, om lämplig hane finns förstås.

Nu är det tyvärr inte lika lätt hitta hane, som det låter, för hanen ska vara frisk, testad mot prcd.a fria linjer genom föräldrarna, och ha framförallt ett underbart psyke, för man ska ändå leva med valpen i många, många år, och då är psyket väldigt viktigt anser vi.

Jag ska börja leta nu, och förhoppningsvis kommer en liten kille, att dyka upp, för att uppvakta vår lilla brud i nästa månad.

Nu drar det även ihop sig för mig, och min kommande skräckupplevesle.

Man sa inom 30 dagar den 19 dec, men har inget hört ännu, men vi får skylla på alla helgerna, och jag skyller inte på något, för detta är verkligen nåt jag ska genomföra pga, att jag måste inte, för jag vill.

Nu önskar jag er alla en fin söndag, och en bra start på veckan.

Keep on rose

Tankar, funderingar, lösningar vänskap....

Japp då sitter jag här i min skrivhörna i mitt alldeles egna datarum, och försöker fundera ut hur man ska lösa problemen i världen, för när man inte kan lösa saker mellan några få människor, så hur ska man kunna lösa hela världens problem.

Jag har läst på min sida där en av mina vänner skrev hur jobbigt allt kan vara.
Från att ha varit en vän, så blir man en jävul, och då funderar jag hur kan detta ske?????

Vänskap för mig är, att visa respekt, förståelse, och att få ge framför, att få, och jag inbillar mig i alla fall, att om jag finns, för andra, så finns dem för mig.
Detta har jag upptäckt att så är inte fallet.

Vad är detta för tok, och varför ska de vara så svårt att vara äkta fina vänner, och dela glädjen, men framförallt det tuffa i livet, som oftast är svårast att vara ensam i.

Skänker också en tanke till Olivers familj, och anhöriga idag, för exakt för 4 månader sedan idag förlorade han sin kamp mot cansern endast 15 år gammal.
Hoppas han har det bra där uppe bland andra änglar som gav så mycket, och fortsätter ge sina anhöriga fina minnen att leva på.

Ja vänskap är en planta, som kräver flitig bevattning.

Love Rose


Trettondagsafton...

Ja då sitter man här igen, och plötsligt är det trettondagsafton, och helgen blir en dag längre, för dem, som jobbar.

Altså 13 dagar sedan julen var här hos oss, och tiden rusar verkligen iväg.

Denna dag är sista steget ur julhelgen o allt omkring den, och nu återstår endast  den dagen då granen ska kastas ut altså 20 dagar efter julafton, men de är väl ändå en dag för familjer med små barn, som kanske vill ha julgransplundring.

Kommer ihåg när mina töser var små, för då hade vi det, och dem tyckte det var lika skoj, som innan julafton, att få ha lite dans runt granen, och så dem berömda godispåsarna innan dem avslutade allt.

Här i Gävle har vi solsken idag, och ca 0 grader, men det är lite lättare med detta väder, för regnet har man fått nog av.

Hörde att många har snö, men vill skänka en tanke till alla, som råkat ut för dessa hemska stormar, som medfört elavbrott, o kalla hus som följd.
Hoppas ni snart får er värme i husen igen.

Våran helg kommer bli lugn, och vi ska försöka orkar se matchen inatt mellan Sverige-ryssland, som spelar guldfinal i j-vm.
Matchen går kl 2 inatt, så jag vet inte om jag kan hålla mig vaken.

Önskar er alla en fin helg, och ta det lugnt, och kör försiktigt då vägarna kan vara hala efter allt regn, och så minusgrader.

Love Rose

2012 3:e januari...

Hm redan 3:e januari inte klokt och dagarna går så fort, så fort.
Det enda som känns jobbigt är, att jag kommer närmare och närmare den stora hemska dagen, men ändå kanske den befriande dagen när den är över.

Jag har ännu inget hört, och funderar över om jag verkligen vill berätta när jag får tid på sjukhuset, eller hålla det inom familjen, för då slipper jag skriva så mycket om det jobbiga, men samtidigt, så är jag en människa som gärna skriver av mig saker, som kan vara tunga, och jag vill även dela med mig glädjen i mitt liv i skrift.

Dagen har varit ganska lik dem flesta dagarna, när man går hemma, och mest sköter sitt hem, och sina älskade hundar.

Vaknade i morse, och kände, att jag vill inte kliva upp, och det är så kallt utanför mitt varma täcke.
Samtidigt så vill jag ändå upp, för, att få mina timmar då Mikael jobbar, och jag fixar, och läser, och bara får tycka synd om mig själv, som ska gå genom något jag inte egentligen hade velat göra, men man lär faktiskt göra vad man kan för att få leva ett värdigt liv.

Har också grubblat mycket över vänskap, vänner, respekt, och jag känner nog ganska mycket, att jag är en person, som folk tar för given, och gärna lutar sig mot i vått o torrt.
Jag vill ändå säga till dessa människor, att jag också har ett eget liv, och om dem inte tänkt på det innan, så kanske jag också behöver få känna, att någon finns för mig.
Är det för mycket begärt, eller överkurs??


Har under 2011 fått några fina vänner på fb, som jag uppskattar i mängd, och som jag hoppas ska finnas i mitt liv även framöver.
Har också fått ta bort några, som ändå fått mail av mig, för att förstå mitt beslut om att inte ha dem kvar.

Där märker man redan skillnaden på sina fd vänner, en del godtar, och förstår, och andra keep on fighting, för att jag ska ta tillbaks dem, och ändå är beslutet enbart mitt, så varför ens elta om det.

Sitter nu är lite sentimental saknar några i mitt liv, som jag skulle vilja ha mycket mer kontakt med, men det beror inte på enbart dem, utan även mig.

Hoppas att under detta år bli bättre på även det.

Har inte gett några nyårslöften, som jag aldrig kan hålla utan kör mitt och ser hur året slutar med facit i handen.

Hoppas det blir ett spännande år med mindre, värk, en liten valpkull, som planeras vid nästa löp, o då finns det smått i gården i april, om allt går bra.

För att komma tillbaka till respekten som är så viktig för min del, så är jag enormt trött på alla, som sitter i telefonen samtidigt, som dem spelar spel på facebook, och man får upprepa hela tiden vad man säger, och ändå hör dem inget.
Trött också på att ge respekt, men inte bli respekterad tillbaks.
Förstår heller inte varför livet inte kan göras så mycket lättare, för om man tänker:
(behandla andra, som du själv vill bli behandlad)?
Hur svårt kan det vara tro?

Ikväll ska vi kolla semifinalenSverige och Finland i junior-vm.
Jätteskoj matchen sänds vid 23 istället för 4 mitt i natten, men då är det oftast endast karlar, och killar som sitter o glor, och inte har haft en tanke på, att morgondagen också är en dag då man kan bli trött, tröttare, tröttast.

Nu har detta inlägg blivit alldeles för långt, men så är det, och jag önskar Sverige lycka till ikväll, och skickar många varma kramar och även tankar om livets frågor.

Love Rose  

Gott nytt år 2012...

Gott nytt år mina vänner där ute...

Hoppas ni alla hade en fin nyårsafton med nära och kära hos er.
Här hade vi en lugn fin kväll där vi var själva,  och njöt av lugnet, och friden här hemma med våra små hundar.
Det var en rofylld dag med god mat, och lite plock då förstås på kvällen.

Finaste grannen kom också in, och satt en stund, och det var verkligen trevligt.

Blev en drink, lite chips, med dipp.

Hela dagen igår var väldigt lugn, men synd folk, eller ungdomar började skjuta sina raketer redan vid 15 på em.
Tur vi har då våra hundar inte alls bryr sig, men mina tankar går till alla andra hundar, som är livrädda, o mår jättedåligt av raketerna.
Förstår inte varför människor inte kan låta bli att smälla dem inne på områden där folk bor, eller på närliggande parkeringar, för dem stackars hundarna kan inte berätta hur det känns bara visa hur dåligt dem mår.

Då har vi startat ett helt nytt år igen, o första dagen på denna bok, som nu är ett oskrivet kapitel.

Jag hoppas detta år ska bli ett gott år för er alla, och att vi får förmånen, att må bra, och att det kommer en vår, sommar, och värme till oss alla detta år också.

Hoppas också att hälsan kommer, att vara bra...

Idag har det verkligen snöat här i Gävle, och Micke tog på dem små sina stickade tröjor, och ut i snön, och jag lovar det var, som att se barnens glittrande ögon, o pulkorna fram vid första snön.
Dem rusade runt runt, och tyckte det var kanon, o dem blev även riktigt glada över sina tröjor idag, som dem inte blir annars.

Nu börjar vardagen igen, och Micke jobbar igen, så nu känns det pirrigt, och mycket jobbigt inför dem närmaste veckorna som kommer.
Hoppas jag får kraft, och lite mod inför allt, men känns så jobbigt just nu, och även verklighet då de kryper inpå mig nu.

Jaja vi får hoppas jag inte åker på hjärtstillestånd, för så känner jag mig minst en gång per dag.

Man får jobba lite på detta, för valet är mitt, men betyder inte, att jag inte är vettskrämd.

Önskar nu er alla en god fortsättning på det nya året, och hoppas vi får ses o att min blogg om oss kan förgylla ibland också.

Kramen från:
Curly cutie*s kennel

RSS 2.0